Шенгенська Віза до Угорщини для українців | Eurostudy-Consulting

рус укр

+38 (097) 469-18-18

+38 (099) 441-18-18

+38 (093) 849-18-18

0 800 755 075

Звонки с мобильных и

стационарных телефонов

БЕСПЛАТНЫ!

Шенгенська Віза в Угорщину

Шенгенська Віза в Угорщину

Вартість візи залежить від того, який вид візи ви бажаєте отримати і вашої візової історії.
ОСОБИСТА ПОДАЧА пакету документів в консульство (візовий центр), зібраного з нашою допомогою.


Вартість візи до Угорщини

Вартість візи Тип візи  Перебування Термін візи  
140 €  Шенгенська віза в Угорщини 15 днів 30 днів Оформлення шенген візи в Угорщину 
190 €  *Мультівіза в Угорщину на півроку 90 днів 180 днів Оформити мульті візу в Угорщину
270 €  *Мультівіза в Угорщину на 1 рік 90 днів 360 днів Оформлення мульті візи в Угорщину
310 €  *Мультівіза в Угорщину на 2 роки 90 днів 720 днів Замовити мульті візу в Угорщину

 * Візова історія - наявність 1-2 шенгенських віз у паспорті за останні 3 роки.

Додатково оплачується:

35 € 
 консульский збір оплачується при оформленні шенген та мульті візи в Угорщину
(діти до 18 років та пенсіонери НЕ сплачують!)
18,5 € 
 послуги візового центру оплачується при оформленні будь-якої шенген візи!

Бажаєте оформити візу в Угорщину? Телефонуйте:


КИЇВ ДНІПРО ЛЬВІВ  
+ 38 (099) 441-18-18
+ 38 (097) 469-18-18
+ 38 (093) 849-18-18
 0 800 755 075
+38 (056) 785-10-11
+38 (097) 658-11-00
+38 (063) 658-11-00
+38 (095) 658-11-00
+38 (032) 237-36-92
+38 (097) 461-10-00
+38 (066) 041-10-00
+38 (093) 034-10-00
 
Задати питання на е-mail Задати питання на е-mail  Задати питання на е-mail  

Загальні документи для отримання візи до Угорщини:

  • Закордонний паспорт з копією першої сторінки та копії попередніх шенгенських віз, термін дії якого не менше 90 днів після передбачуваного повернення (допомагаємо швидко оформити закордонний паспорт)
  • Оригінал і копії всіх сторінок українського паспорта, на яких є відмітки.
  • Одна кольорова фотографія 3,5 х4, 5 (дитини, який їде у тому числі), матові, без кутів і овалів на світлому фоні, обличчя 80% кадру - можна зробити у нас в офісі (25 грн.)..
  • Документи, що підтверджують бронювання авіа перельоту.
  • Підтвердження наявності місця проживання в Угорщині (ваучер). Приймається оригінал з готелю з печаткою готелю чи документи, оформлені нами.
  • Анкетні дані (будинок. / моб. телефон, будинок. адреса, робочий телефон та адреса). Ця анкета заповнюється на кожного виїжджає (навіть якщо це дитина, вписана в паспорт батьків). Анкета заповнюється німецькою або англійською мовами.
  • Страховка (можна виписати у нас в офісі)
  • Доказ фінансового благополуччя: Довідка з банку про рух грошових коштів за останні 3 місяці

    Співробітники держпідприємств і комерційних організаційоформляють:

  • довідку з основного місця роботи про доходи за останні 6 місяців на фірмовому бланкуіз зазначенням всіх реквізитів (адреса + телефон); + Печатка і підписи

Для приватних підприємців:

  • свідоцтво про реєстрацію підприємницької діяльності

Для студентів чи школярів:

  • для неповнолітніх дітей нотаріально завірена заява від батьків про дозвіл на виїзд та покриття витрат

Додаткові документи для туристів на своєму авто:

  • копія водійських прав та технічного паспорта на автомобіль;
  • поліс транспортного страхування відповідальності і автовласника за збиток, нанесений іншими учасниками дорожнього руху - "green cart" (можна виписати у нас в офісі)

Всі інші документи в точності зазначені вище.

Примітка:
Наведений список необхідних документів не остаточний, і в деяких випадках Посольство залишає за собою право попросити надати додаткові документи або запросити вас на особисту співбесіду.

АЛЕ для отримання більш точної інформації щодо необхідних для візи документам і її вартості настійно рекомендуємо до нас