Шенгенська Виза в Грецію для українців | Eurostudy-Consulting

рус укр

+38 (097) 469-18-18

+38 (099) 441-18-18

+38 (093) 849-18-18

0 800 755 075

Звонки с мобильных и

стационарных телефонов

БЕСПЛАТНЫ!

Шенгенська Віза в Грецію

Вартість візи до Греції залежить від того, який вид візи ви бажаєте отримати і вашої візової історії.

  • 3-5 днів, мінімальний пакет документів,
  • в роботу приймаються чисті і езжение паспорта


Вартість оформлення шенген візи до Греції:

Вартість візи Тип візи  Перебування Термін візи  
120 €  Короткострокова шенген віза в Грецію 15 днів 30 днів Замовити шенген візу в Грецію
150 €  Мультівіза в Грецію* 90 днів 180 днів Замовити мульті візу в Грецію
200 €  Мультівіза в Грецію* 180 днів 360 днів Замовити шенген мульті візу в Грецію

  * Оформлення при наявності правильно використаної раніше грецької візи

Додатково оплачується:

35 € 
 консульский збір оплачується при оформленні шенген та мульті візи в Грецію
(діти до 18років та пенсіонери НЕ сплачують!)
18,5 € 
 послуги візового центру оплачується при оформленні будь-якої візи в Грецію

Бажаєте оформити візу в Грецію? Телефонуйте:


КИЇВ ДНІПРО ЛЬВІВ  
+ 38 (099) 441-18-18
+ 38 (097) 469-18-18
+ 38 (093) 849-18-18
 0 800 755 075
+38 (056) 785-10-11
+38 (097) 658-11-00
+38 (063) 658-11-00
+38 (095) 658-11-00
+38 (032) 237-36-92
+38 (097) 461-10-00
+38 (066) 041-10-00
+38 (093) 034-10-00
 
Задати питання на е-mail Задати питання на е-mail  Задати питання на е-mail  

Загальні документи для отримання візи до Греції

  • Закордонний паспорт, термін дії якого не менше 90 днів після передбачуваного повернення (допомагаємо швидко оформити закордонний паспорт)
  • Оригінал і копії всіх сторінок українського паспорта, на яких є відмітки.
  • Дві кольорові фотографії 3х4 (дитини, який їде у тому числі), матові, без кутів і овалів на світлому фоні, обличчя 80% кадру - можна зробити у нас в офісі (25 грн.).
  • Документи, що підтверджують бронювання авіа перельоту.
  • Підтвердження наявності місця проживання в Греції .
  • Анкетні дані (будинок. / моб. телефон, будинок. адреса, робочий телефон та адреса). Ця анкета заповнюється на кожного виїжджає (навіть якщо це дитина, вписана в паспорт батьків). Анкета заповнюється англійською мовою.
  • Страховка (можна виписати у нас в офісі)
  • Документи, що підтверджують наявність необхідних коштів для переїзду та перебування в Греції, а саме:
    • оригінал довідки з банку про наявність рахунку на ім'я заявника в гривнях, доларах США або євро. За відсутності банківського рахунку приймаються дорожні чеки (travel cheques)

      Співробітники держпідприємств і комерційних організаційоформляють:

  • Оригінал недавнього офіційного листа від роботодавця із зазначенням розміру заробітної плати заявника
  • Копію всіх сторінок трудової книжки, завірену установою / роботодавцем

 Для приватних підприємців:

  • свідоцтво про реєстрацію
  • довідка з податкової про доходи (довідка з мокрою печаткою податкової).

Неповнолітні особи (до 18 років) не можуть подавати заяви про видачу візи , необхідно присутність в Консульському Установі обох батьків (або одного з батьків, якщо він має повну опіку над дитиною) Додаткові документи для туристів на своєму авто:

  • копія водійських прав та технічного паспорта на автомобіль;
  • поліс транспортного страхування відповідальності і автовласника за збиток, нанесений іншими учасниками дорожнього руху - "green cart" (можна виписати у нас в офісі)

Всі інші документи в точності зазначені вище.

Віза до Греції