Шенгенська віза до Словаччини для українців | Eurostudy-Consulting

рус укр

+38 (097) 469-18-18

+38 (099) 441-18-18

+38 (093) 849-18-18

0 800 755 075

Звонки с мобильных и

стационарных телефонов

БЕСПЛАТНЫ!

Шенгенська Віза в Словаччину

Шенгенська Віза в Словаччину

  • Термін оформлення до 7 днів, повний пакет документів.
  • Подача документів до візового центру тільки з особистою подачею

 


Вартість візи в Словаччину

Вартість візи Тип візи  Перебування Термін візи  
130 €  Шенген віза в Словаччину 7-14 днів 30 днів Замовити шенген визу в Словаччину
180 €  *Мультівіза в Словаччину на півроку 90 днів 180 днів Замовити шенген мульті визу в Словаччину
250 €  *Мультівіза в Словаччину на 1 РІК! 360 днів 360 днів Мульті віза в Словаччину оформлення

   * Візова історія - наявність 1-2 шенгенських віз в паспорті за останні 3 роки.

Додатково оплачується:

35 € 
 консульский збір оплачується при оформленні шенген та мульті візи в Словаччину
(діти до 18років та пенсіонери НЕ сплачують!)
18,5 € 
 послуги візового центру оплачується при оформленні будь-якої візи в Словаччину

Бажаєте оформити візу в Словаччину? Телефонуйте:


КИЇВ ДНІПРО ЛЬВІВ  
+ 38 (099) 441-18-18
+ 38 (097) 469-18-18
+ 38 (093) 849-18-18
 0 800 755 075
+38 (056) 785-10-11
+38 (097) 658-11-00
+38 (063) 658-11-00
+38 (095) 658-11-00
+38 (032) 237-36-92
+38 (097) 461-10-00
+38 (066) 041-10-00
+38 (093) 034-10-00
 
Задати питання на е-mail Задати питання на е-mail  Задати питання на е-mail  

Загальні документи для отримання візи до Словаччини

  • Закордонний паспорт, термін дії якого не менше 90 днів після передбачуваного повернення (допомагаємо швидко оформити закордонний паспорт), копія першої сторінки а також оригінали та копії всіх інших закордонних паспортів.
  • Оригінал і копії всіх сторінок українського паспорта, на яких є відмітки.
  • Дві кольорові фотографії 3,5 х4, 5, матові, без кутів і овалів на світлому фоні, обличчя 80% кадру - можна зробити у нас в офісі (25 грн.).
  • Документи, що підтверджують бронювання авіа перельоту.
  • Підтвердження наявності місця проживання в Словаччині (ваучер готелю).
  • Анкетні дані (будинок. / моб. телефон, будинок. адреса, робочий телефон та адреса). Ця анкета заповнюється на кожного виїжджає (навіть якщо це дитина, вписана в паспорт батьків). Анкета заповнюється латинськими літерами українською, російською або англійською мовами.
  • Страховка (можна оформити у нас в офісі)
  • Доказ фінансового благополуччя:
    • Підтвердження роботодавця про стабільність доходу заявника за період останніх 6-12 місяців (Довідка про доходи)
    • або виписка з банківського рахунку, що підтверджує стабільність доходу заявника за період останніх 6-12 місяців (зарплата, пенсія, залишок на рахунку)
    • або копія дорожніх чеків та підтвердження про їх купівлю (мати з собою оригінал)

      Співробітники держпідприємств і комерційних організаційоформляють:

  • довідку з основного місця роботи на фірмовому бланкуіз зазначенням всіх реквізитів (адреса + телефон); + Печатка і підписи

Для приватних підприємців:

  • свідоцтво про реєстрацію

Для студентів чи школярів:

  • довідка з місця навчання
  • якщо дитина до 18 років виїжджає з одним з батьків або іншими родичами або супроводжуючими особами, необхідно:
  • оригінал нотаріального дозволу на вивіз дитини, якщо дитина їде з одним з батьків, або нотаріальний дозвіл від обох батьків, якщо дитина їде з супроводжуючим
  • свідоцтво про народження
  • Копії українських паспортів батьків

Дитина може бути записана в паспорт батьків до 16 років. Посля 16 років потрібно обов'язково оформити дитині паспорт - проїзний документ дитини. Приймаються паспорта (як дорослі, так і дитячі) мінімум з 2 вільними сторінками.

Додаткові документи для туристів на своєму авто:

  • копія водійських прав та технічного паспорта на автомобіль;
  • поліс транспортного страхування відповідальності і автовласника за збиток, нанесений іншими учасниками дорожнього руху - "green cart" (можна оформити у нас в офісі)

Примітка:
Наведений список необхідних документів не остаточний, і в деяких випадках Посольство залишає за собою право попросити надати додаткові документи або запросити вас на особисту співбесіду.

Шенгенська Віза в Словаччину