Оформлення ВІЗИ в Польщу - Мульти, Шенген, Робоча та Воєводська | Eurostudy-Consulting

рус укр

+38 (097) 469-18-18

+38 (099) 441-18-18

+38 (093) 849-18-18

0 800 755 075

Звонки с мобильных и

стационарных телефонов

БЕСПЛАТНЫ!

Візи до Польщі: Шенгенська, Мульті, Робоча та Воєводська

Шенген Віза в Польщу

  • Вартість візи в Польщу залежить від виду оформляється візи і вашої візової історії.
  • Оформлення візи в Польщу тільки з ОСОБИСТОГО ПОДАЧЕЮ документів в консульство Польської Республіки (візовий центр) за місцем проживання.
  • Список Необхідних документів для оформлення візи в Польщу залежить від типу візи, див.нижче.

Вартість шенген ВіЗи В ПОЛЬЩУ

Вартість візи Тип візи Перебування Термін візи  

ВІЗА КАТЕГОРІЇ "C"

шенгенська віза в Польщу Однократна віза в Польщу в чистий паспорт!
до 7 днів до 7 днів Відправити заявку на Оформлення шенген візи
шенгенська віза в Польщу на 14 днів Однократна віза в Польщу в чистий паспорт! до 14 днів до 14 днів Відправити заявку на Оформлення шенген візи
шенгенська віза в Польщу на 21 день Однократна віза в Польщу в чистий паспорт! до 21 дня до 21 дня Відправити заявку на Оформлення шенген візи
шенгенская виза в польшу Мульті віза в Польщу * Святкова ПРОПОЗИЦІЯ!!! 90 днів 180 днів Оформлення шенген візи в Польщу
шенгенская виза в польшу Мульті віза в Польщу * Святкова ПРОПОЗИЦІЯ!!! 90 днів 360 днів Оформлення шенген візи в Польщу
шенген віза в Польщу - мультівіза на 2 роки Мультивіза на 2 РОКИ! в Польщу * 90 днів 720 днів Оформлення шенген мульті візи в Польщу

ВІЗА КАТЕГОРІЇ "D"

Робоча віза в Польшу  Робоча віза в Польщу на рік 180 днів 360 днів Оформлення робочої візи в Польщу
Робоча воєводська віза в Польшу  Воєводська віза в Польщу на рік 360 днів 360 днів Оформлення воєводської візи в Польщу

 * Візова історія - наявність 1-2 шенгенських віз в паспорті (одна з яких польська) за останні 3 роки.

Додатково оплачується:

35 € 
 консульский збір оплачується при оформленні шенген та мульті візыив Польщу
(діти до 18років та пенсіонери НЕ сплачують!)
18,5 € 
 послуги візового центру оплачується при оформленні будь-якої польської візи!

Бажаєте оформити візу в Польщу? Телефонуйте:


КИЇВ ДНІПРО ЛЬВІВ  
+ 38 (099) 441-18-18
+ 38 (097) 469-18-18
+ 38 (093) 849-18-18
 0 800 755 075
+38 (056) 785-10-11
+38 (097) 658-11-00
+38 (063) 658-11-00
+38 (095) 658-11-00
+38 (032) 237-36-92
+38 (097) 461-10-00
+38 (066) 041-10-00
+38 (093) 034-10-00
 
Задати питання на е-mail Задати питання на е-mail  Задати питання на е-mail  

Шенгенська віза в Польшу, документи

 

Загальні документи для отримання
ШЕНГЕНСЬКОЇ ВІЗИ та МУЛЬТІВІЗИ в Польщу:


  1. Закордонний паспорт (термін дії якого не менше 90 днів після передбачуваного повернення)Ксерокопія;
  2. Український паспорт + Ксерокопія (тільки сторінки з відмітками);
  3. 2 фото - 3,5 х4, 5см (на білому фоні, 80% обличчя);
  4. Анкетні дані (адреса, моб. телефон);
  5. Страховка (можна оформити у нас в офісі);
  6. Довідка з роботи за останні 6 місяців на фірмовому бланку з круглою печаткою;
  7. Довідка з банку про рух по рахунку за останні 3 місяці та про залишок на рахунку.

Зразок справки з роботи для шенгенської візи в ПольщуЗразок СПРАВКИ З РОБОТИ


Документи для робочої візи в Польщу

Загальні документи для отримання
РОБОЧОЇ та ВОЄВОДСЬКОЇ ВІЗИ в Польщу:

  1. Закордонний паспорт (термін дії якого не менше 90 днів після передбачуваного повернення) + Ксерокопія
  2. Український паспорт + Ксерокопія (тільки сторінки з відмітками);
  3. 2 фото - 3,5 х4, 5см (на білому фоні, 80% обличчя);
  4. Анкетні дані (адреса, моб. телефон);
  5. Страховка (можна оформити у нас в офісі);
  6. Квітанція про сплату візового збору.

Шенгенська віза в Польщу, категорія «С»

Туристична віза в ПольщуЯкщо Ви збираєтеся до Польщі або будь-яку іншу країну Європи в перший раз, Вам необхідно відкрити шенгенську візу. Оформляючи шенген візу вперше, «в чистий паспорт» можете розраховувати на візу строком на 7-14 днів перебування в країнах Європи. Щоб отримати шенгенську візу на більш тривалий період (понад 10 днів), необхідно мати «паспортну історію» - 2-3 візи в паспорті. А також, обов'язковою умовою є «правильно від'їзженими» шенгенські візи - це значить, якщо ви раніше відкривали польську візу, то перший в'їзд в зону шенгену повинен бути саме через Польщу.
Шенгенська віза в Польщу буває одноразова - один в'їзд в країну і дворазова - 2 в'їзду на термін дії візи.

Оформити шенгенську візу в Польщу


Мультивіза в Польщу, категорія «С»

Шенген віза в ПольщуМультивіза до Польщі буває декількох категорій, але найпопулярнішими вважаються категорія С-01 - туристична віза і категорія С-04 - бізнес віза. Як правило, всі, хто вирушає в країни Європи, хочуть оформити мультивізу, але далеко не всі можуть на неї розраховувати. Мультивізу відкриють тільки тим, у кого в загран.паспорта є відмітки (шенгенські візи) про відвідування країн Євросоюзу. Мультивіза, на відміну від шенгенської візи, дозволяє перебувати на території країн шенгенської зони до 180 днів, буває кілька варіантів: 90/180 днів, 90/360 днів і 180 / 360дней.

Оформити шенгенську мульті візу в Польщу


Робоча віза в Польщу, категорія «D»

Робоча віза ставиться до категорії візи типу D-05, є офіційним документом, що дозволяє відправитися в Польщу або інші країни Європи, з метою працевлаштування.
Робоча віза в ПольщуРобоча віза в Польщу користується величезним попитом, т.к за останні 5 років українці масово виїжджають до Польщі на сезонні роботи, а також з метою довгострокового працевлаштування. Отримати робочу візу досить просто, не потрібно мати візової історії, головне правильно підготовлені документи - це відмінний варіант для людей, які бажають підробити в Польщі.
Робоча віза в Польщу дозволяє не тільки працювати, а й вільно подорожувати країнами Європи до 3-х місяців протягом півроку.
Робоча віза відрізняється від шенгенської візи і мультивізи тим, що термін її дії 360 днів і дозволяє перебувати на території країн шенгенської зони до 90 днів без виїзду, з моменту перетину польського кордону. Робоча віза відкривається строком на 180/180 днів і з коридором 180/360 днів, віза дозволяє працювати 180 днів на території лише тієї країни, в яку оформлена віза.

Оформити робочу візу в Польщу


Воєводська віза, категорія «D»

Воєводська віза в ПольщуВоєводська віза відноситься до категорії візи типу D-07, так само, як і робоча віза, она дає право на роботу в Польщі. Оформивши воєводське запрошення, Ви можете бути впевнені на 100%, що польське консульство не відмовить в оформленні візи. Оформляється воєводське запрошення безпосередньо воєводою в управлінні у справах іноземців, завдякт тому, що консул перебуває в підпорядкуванні у воєводи, він просто зобов'язаний видати візу на підставі запрошення воєводи.
Воєводська віза (воєводське запрошення) відрізняється від робочої візи тим, що термін її дії і роботи 360/360 днів, тобто ви можете перебувати і працювати в Польщі 360 днів без виїзду.
Відкриття воєводської візи в Польщу дозволяє в кожному півріччі перебувати в зоні шенген будь-якої країни до 90 днів !!! Тільки не слід забувати, що і виїжджати з країн Шенгенської зони необхідно також через Польщу.
На оформлення воєводської візи потрібно більше 3-х тижнів, тому подавати запит потрібно завчасно.

  • При відкритті польської візи, для вільного переміщення по різних країнах Євросоюзу, вам необхідно їхати через польський кордон, а ось виїжджати з Шенгенської зони можна абсолютно через будь-яку країну Європи.
  • Варто відзначити, що згідно з розпорядженням Ради ЄС (яке було прийнято в 2010 році) все візи категорії D дають можливість вільного переміщення по країнах Шенгенської союзу на строк до 3-х місяців протягом півроку.

Оформити воєводську візу в Польщу


Додаткові документи для туристів на своєму авто:

  • копія водійських прав та технічного паспорта на автомобіль

поліс транспортного страхування відповідальності і автовласника за збиток, нанесений іншими учасниками дорожнього руху - "green cartd" (можна оформити у нас в офісі)

Для студентів чи школярів:

  • довідка з місця навчанняякщо дитина до 18 років виїжджає з одним з батьків або іншими родичами або супроводжуючими особами, необхідно:
      • оригінал нотаріального дозволу на вивіз дитини, якщо дитина їде з одним з батьків, або нотаріальний дозвіл від обох батьків, якщо дитина їде з супроводжуючим;
      • свідоцтво про народження.

Примітка:
Наведений список необхідних документів не остаточний, і в деяких випадках Посольство залишає за собою право попросити надати додаткові документи або запросити вас на особисту співбесіду.

АЛЕ для отримання більш точної інформації щодо необхідних для візи документів і її вартості настійно рекомендуємо звернутися до професіоналів!

ВІЗА в Польщу ...