Шенгенська Віза в Угорщину для українців | Eurostudy-Consulting

рус укр

+38 (097) 469-18-18

+38 (099) 441-18-18

+38 (093) 849-18-18

0 800 755 075

Звонки с мобильных и

стационарных телефонов

БЕСПЛАТНЫ!

Шенгенська Віза в Латвію

Вартість візи в Латвію залежить від наступних факторів:

  • тип оформлюваної візи,
  • терміни перебування в країні та дія візи,
  • візова історія вашого загран.паспорту.

Вартість шенгенської візи в Латвію

Вартість Тип візи  Пребування Термін візи  
130 €  Короткострокова Шенген віза в Латвію 7-14 днів 30 днів Оформлення шенген візи в Латвію
180 €  Мультівіза в Латвію на півроку 90 днів 180 днів Оформлення мульті візи в Латвію
250 €  Мультівіза в Латвію на 1 рік
360 днів 360 днів Оформлення шенген мульті візи в Латвію

 * Візова історія - наявність 1-2 шенгенських віз в паспорті за останні 3 роки.

Додатково оплачується:

35 € 
 консульский збір оплачується при оформленні шенген та мульті візи в Латвію
(діти до 18років та пенсіонери НЕ сплачують!)
18,5 € 
 послуги візового центру оплачується при оформленні будь-якої візи в Латвію!

Бажаєте оформити візу в Польщу? Телефонуйте:


КИЇВ ДНІПРО ЛЬВІВ  
+ 38 (099) 441-18-18
+ 38 (097) 469-18-18
+ 38 (093) 849-18-18
 0 800 755 075
+38 (056) 785-10-11
+38 (097) 658-11-00
+38 (063) 658-11-00
+38 (095) 658-11-00
+38 (032) 237-36-92
+38 (097) 461-10-00
+38 (066) 041-10-00
+38 (093) 034-10-00
 
Задати питання на е-mail Задати питання на е-mail  Задати питання на е-mail  

Загальні документи для отримання візи до Латвії

  • Закордонний паспорт і копії сторінок з попередніми візами та штампами про в'їзд та виїзд, термін дії якого не менше 90 днів після передбачуваного повернення (допомагаємо швидко оформити закордонний паспорт)
  • Оригінал і копії всіх сторінок українського паспорта, на яких є відмітки.
  • Одна кольорова фотографія 3,5 х4, 5 (дитини, який їде у тому числі), матові, без кутів і овалів на світлому фоні, обличчя 80% кадру - можна зробити у нас в офісі (25 грн.).
  • Мета поїздки (запрошення)
  • Документи, що підтверджують бронювання авіа перельоту.
  • Підтвердження місця проживання в Латвії
  • Анкетні дані (будинок. / моб. телефон, будинок. адреса, робочий телефон та адреса). Ця анкета заповнюється на кожного виїжджає (навіть якщо це дитина, вписана в паспорт батьків). Анкетні дані заповнюються особисто туристом латинськими буквами.
  • Страховка (можна виписати у нас в офісі)
  • Доказ фінансового забезпечення:
    • недавно взята довідка з банку про стан рахунків
    • або огрядні чеки (мінімум 45 євро в день) + кредитні картки,або письмове зобов'язання приймаючої компанії покрити всі відповідні рассхди

Співробітники держпідприємств і комерційних організаційоформляють:

  • довідку з основного місця роботи на фірмовому бланкуіз зазначенням всіх реквізитів (адреса + телефон); + Печатка і підписи

Для приватних підприємців:

  • свідоцтво про реєстрацію

Для студентів чи школярів:

  • довідка з місця навчання
  • якщо дитина до 18 років виїжджає з одним з батьків або іншими родичами або супроводжуючими особами, необхідно:
  • оригінал нотаріального дозволу на вивіз дитини, якщо дитина їде з одним з батьків, або нотаріальний дозвіл від обох батьків, якщо дитина їде з супроводжуючим
  • свідоцтво про народження

Додаткові документи для туристів на своєму авто:

  • копія водійських прав та технічного паспорта на автомобіль
  • поліс транспортного страхування відповідальності і автовласника за збиток, нанесений іншими учасниками дорожнього руху - "green cart" (можна виписати у нас в офісі)

Примітка:
Наведений список необхідних документів не остаточний, і в деяких випадках Посольство залишає за собою право попросити надати додаткові документи або запросити вас на особисту співбесіду.

АЛЕ для отримання більш точної інформації щодо необхідних для візи документам і її вартості настійно рекомендуємо звернутися до професіоналів!

 Шенгенська Віза в Латвію