Віза в Іспанію: Шенгенська Віза і Мультівіза в Іспанію | Eurostudy-Consulting

рус укр

+38 (097) 469-18-18

+38 (099) 441-18-18

+38 (093) 849-18-18

0 800 755 075

Звонки с мобильных и

стационарных телефонов

БЕСПЛАТНЫ!

Шенгенська Віза в Іспанію

Шенгенська Віза в Іспанію

 Вартість візи до Іспанії залежить від того, який вид візи ви бажаєте отримати і вашої візової історії.
При цьому також значення має чи хочете ви особисто занести в консульство (візовий центр) зібраний з нашою допомогою пакет документів - ОСОБИСТА ПОДАЧА.


ВАРТІСТЬ шенген ВІЗИ В ІСПАНІЮ

Вартість Тип візи Перебування Термін візи
 
Шенген віза в Іспанію - Акція!  Одноразова віза в Іспанію Акція!
30 днів 45 днів Замовити шенген візу в Іспанію
125 € *Мультивіза в Іспанію 90 днів 180 днів Оформити шенгенську мульті візу в Іспанію
145 € *Мультивіза в Іспанію на 1 РІК  90 днів 360 днів Оформлення шенген мульті візи в Іспанію

* Візова історія - при наявності хоча б однї іспанської візи в паспорті!

Додатково оплачується:

35  
 консульский збір оплачується при оформленні шенген та мульті візи в Іспанію
(діти до 18років та пенсіонери НЕ сплачують!)
20 € 
 послуги візового центру оплачується при оформленні будь-якої візи в Іспанію

Бажаєте оформити візу в Іспанію? Телефонуйте:


КИЇВ ДНІПРО ЛЬВІВ  
+ 38 (099) 441-18-18
+ 38 (097) 469-18-18
+ 38 (093) 849-18-18
 0 800 755 075
+38 (056) 785-10-11
+38 (097) 658-11-00
+38 (063) 658-11-00
+38 (095) 658-11-00
+38 (032) 237-36-92
+38 (097) 461-10-00
+38 (066) 041-10-00
+38 (093) 034-10-00
 
Задати питання на е-mail Задати питання на е-mail  Задати питання на е-mail  

Загальні документи для отримання візи в Іспанію:

  • Закордонний паспорт, термін дії якого не менше 90 днів після передбачуваного повернення (допомагаємо швидко оформити закордонний паспорт)
  • Оригінал і копії всіх сторінокукраїнського паспорта, в т.ч. порожніх.
  • Чотири кольорові фотографії розміром 3х4, матові, без кутів і овалів на світлому фоні, обличчя 80% кадру - можна зробити у нас в офісі (25 грн.).
  • Документи, що підтверджують бронювання авіа перельоту.
  • Підтвердження місця проживання, підписану компетентною особою та завірене печаткою (на бланку повинен бути ідентифікаційний код NIF або CIF), з якого буде зрозуміло, де буде жити заявник під час перебування в Іспанії. Квитанцію про сплату як мінімум 50% вартості заброньованого готелю
  • Анкетні дані (будинок. / моб. телефон, будинок. адреса, робочий телефон та адреса). Ця анкета заповнюється на кожного виїжджає (навіть якщо це дитина, вписана в паспорт батьків).
  • Страховка (можна виписати у нас в офісі)
  • Доказ фінансового благополуччя:
    • дорожні чеки (travel cheques) або довідка з банку про рух коштів по рахунку за останні 3 місяці, довідка про покупку валюти, копія лицьової сторони банківської карти + чек з банкомату (грошей на рахунку повинно бути з розрахунку 581 євро на період перебування від 1 до 9 днів + 65,5 євро за кожний наступний день, починаючи з 10-го)

       Співробітники держпідприємств і комерційних організаційоформляють:

  • довідку з основного місця роботи на фірмовому бланкуіз зазначенням всіх реквізитів (адреса + телефон);
  • вказівка заробітної плати за останні 6 місяців + печатка і підписи

 Для приватних підприємців:

  •  свідоцтво про реєстрацію

 Якщо віза необхідна неповнолітньому, який подорожує тільки з одним з батьків, то потрібні :

 Нотаріальне дозвіл другого батька на подорож, або свідоцтво про смерть чи офіційні документи про передачу батьківських прав тільки одному з батьків

  • Ксерокопія свідоцтва про народження
  • Ксерокопії паспортів батьків або опікунів.
  • Оригінал нотаріального дозволу на вивіз дитини, якщо дитина їде з одним з батьків, або нотаріальний дозвіл від обох батьків, якщо дитина їде з супроводжуючим.
  • Свідоцтво про народження

 Додаткові документи для туристів на своєму авто:

 копія водійських прав та технічного паспорта на автомобіль;

поліс транспортного страхування відповідальності і автовласника за збиток, нанесений іншими учасниками дорожнього руху - "green card" (можна виписати у нас в офісі)

Всі інші документи в точності зазначені вище.

Всі документи, крім національного паспорта, необхідно перевести на іспанську або англійську мову.

 Шенгенська Віза до Іспанії