Шенгенська Віза в Естонію | Eurostudy-Consulting

рус укр

+38 (097) 469-18-18

+38 (099) 441-18-18

+38 (093) 849-18-18

0 800 755 075

Звонки с мобильных и

стационарных телефонов

БЕСПЛАТНЫ!

Шенгенська Віза в Естонію

Шенгенская Виза в ЭстониюВартість шенген візи в Естонію залежить від того, який тип візи ви бажаєте отримати та вашої визової історії.


Вартість візи в Естонію

Вартість Тип візи  Перебування Термін візи
130  Одноразова шенген віза в Естоню 15 днів 30 днів
180  Мультівіза в Естонію на півроку 90 днів 180 днів
250  Мультівіза в Естонію на 1 рік 180 днів 360 днів

Додатково сплачюється консульский збір 35 € та візовий збір 550грн


Шенгенська віза в Естонію - задати питання + 38 (099) 441-18-18
+ 38 (097) 469-18-18
+ 38 (093) 849-18-18
Відправити заявку на Оформлення шенген візи в Естонію
0 800 755 075 УСІ дзвінки БЕЗКОШТОВНІ!

 Загальні документи для отримання візи в Естонію:

  •  Закордонний паспорт, термін дії якого не менше 90 днів після передбачуваного повернення (допомагаємо швидко оформити закордонний паспорт)
  • 2 цветнst фотографія 3,5 х4, 5, матова, без кутів і овалів на світлому фоні, обличчя 80% кадру - можна зробити у нас в офісі (25 грн.).
  • Документи, що підтверджують бронювання авіа перельоту.
  • Підтвердження наявності місця проживання в Естонії.
  • Анкетні дані (будинок. / моб. телефон, будинок. адреса, робочий телефон та адреса). Ця анкета заповнюється на кожного виїжджає (навіть якщо це дитина, вписана в паспорт батьків). Анкетні дані заповнюються особисто туристом латинськими буквами.
  • Страховка (можна оформити у нас в офісі)
  • Довідка з місця роботи на фірмовому бланку, з підписом керівника і головного бухгалтера, завірена печаткою підприємства, з зазначенням заробітної плати за останні 6 місяців помісячно.
  • наявність довідки з банку вітається

    Співробітники держпідприємств і комерційних організаційоформляють:

  • довідку з основного місця роботи на фірмовому бланкуіз зазначенням всіх реквізитів (адреса + телефон), займаної посади, заробітної платою за останні 6 місяців; + Печатка і підписи

Для приватних підприємців:

  • свідоцтво про реєстрацію

Для студентів чи школярів:

  • довідка з місця навчання
  • документи підтверджують фінансове забезпечення під час поїздки
  • якщо дитина до 16 років виїжджає з одним з батьків або іншими родичами або супроводжуючими особами, необхідно:
  • оригінал нотаріального дозволу на вивіз дитини, якщо дитина їде з одним з батьків, або нотаріальний дозвіл від обох батьків, якщо дитина їде з супроводжуючим
  • свідоцтво про народження
  • копії паспортів батьків

Додаткові документи для туристів на своєму авто:

  • план запланованого маршруту
  • копія водійських прав та технічного паспорта на автомобіль;
  • поліс транспортного страхування відповідальності і автовласника за шкоду завдану іншими учасниками дорожнього руху - "green cart" (можна оформити у нас в офісі)

Всі інші документи в точності зазначені вище.

Примітка:
Наведений список необхідних документів не остаточний, і в деяких випадках посольство залишає за собою право попросити надати додаткові документи або запросити вас на особисту співбесіду.

 Шенгенська Віза до Естонії