Шенгенська Віза до Чехії для українців | Eurostudy-Consulting

рус укр

+38 (097) 469-18-18

+38 (099) 441-18-18

+38 (093) 849-18-18

0 800 755 075

Звонки с мобильных и

стационарных телефонов

БЕСПЛАТНЫ!

Шенгенська Віза в Чехію

Вартість виізи залежить від того, який вид візи ви бажаєте отримати і вашої візової історії.

- Термін оформлення до 10 днів,
- повний пакет документів,
- приймаються чисті паспорта.
- подача тільки з особистою присутністю

Вартість шенгенської візи в Чехію

Вартість Тип візи Перебування Термін дії
 
Візи категорії "С"
130 €  Одноразова віза в Чехію 7-15 днів 30 днів Шенген віза в Чехію - замовити
180 €  Мультівіза в Чехію на півроку*
90 днів 180 днів Оформлення шенген мульті візи в Чехію
250 €  Мультівіза в Чехію на 1РІК* 180 днів 360 днів Оформлення мульті візи в Чехію
Візи категорії "Д"
350 € Робоча віза в Чехію на 3 місяці 90 днів 90 днів Оформлення мульті візи в Чехію
1000 €
700 €
Робоча карта в Чехію на 2 роки 720 днів 720 днів Оформлення мульті візи в Чехію

  * Візова історія - наявність 1-2 шенгенських віз в паспорті за останні 3 роки.

Додатково оплачується:

35 € 
 консульский збір оплачується при оформленні шенген та мульті візи в Чехію
(діти до 18років та пенсіонери НЕ сплачують!)
18,5 € 
 послуги візового центру оплачується при оформленні будь-якої візи в Чехію!

Бажаєте оформити візу в Чехію? Телефонуйте:


КИЇВ ДНІПРО ЛЬВІВ
+ 38 (099) 441-18-18
+ 38 (097) 469-18-18
+ 38 (093) 849-18-18
 0 800 755 075
+38 (056) 785-10-11
+38 (097) 658-11-00
+38 (063) 658-11-00
+38 (095) 658-11-00
+38 (032) 237-36-92
+38 (097) 461-10-00
+38 (066) 041-10-00
+38 (093) 034-10-00
Задати питання на е-mail Задати питання на е-mail  Задати питання на е-mail
Наша адреса: Київ, вул.Гришка,9

Загальні документи для отримання візи до Чехії

  • Закордонний паспорт з копією, термін дії якого не менше 90 днів після передбачуваного повернення (допомагаємо швидко оформити закордонний паспорт)
  • Одна кольорова фотографія 3,5 х4, 5 (дитини, який їде у тому числі), матові, без кутів і овалів на світлому фоні, обличчя 80% кадру - можна зробити у нас в офісі (25 грн.).
  • Документи, що підтверджують бронювання авіа перельоту.
  • Підтвердження наявності місця проживання в Чехії або наявність коштів на оплату житла.
  • Анкетні дані (будинок. / моб. телефон, будинок. адреса, робочий телефон та адреса). Ця анкета заповнюється на кожного виїжджає (навіть якщо це дитина, вписана в паспорт батьків). Анкетні дані заповнюються особисто туристом латинськими буквами.
  • Страховка (можна оформити у нас в офісі)
  • Документи на підтвердження того, що у заявника є достатньо коштів як на існування в передбачуваний період перебування так і на повернення в країну походження

    Для школярів:

  • якщо дитина до 15 років виїжджає самостійно необхідно надати письмову угоду (формуляр) обох батьків або опікуна
  • Додаткові документи для туристів на своєму авто:
  • копія водійських прав та технічного паспорта на автомобіль
  • поліс транспортного страхування відповідальності і автовласника за збиток, нанесений іншими учасниками дорожнього руху - "green cart" (можна оформити у нас в офісі)

Всі інші документи в точності зазначені вище.

Примітка:
Наведений список необхідних документів не остаточний, і в деяких випадках Посольство залишає за собою право попросити надати додаткові документи або запросити вас на особисту співбесіду.