Шенгенська Віза в Італію | Eurostudy-Consulting

рус укр

+38 (097) 469-18-18

+38 (099) 441-18-18

+38 (093) 849-18-18

0 800 755 075

Звонки с мобильных и

стационарных телефонов

БЕСПЛАТНЫ!

Шенгенська Віза в Італію

 Шенгенська Віза в ІталіюВартість візи до Італії залежить від того, який вид візи ви бажаєте отримати і вашої візової історії.

  • оформлення візи в Італію 3-5 днів,
  • мінімальний пакет документів,
  • принимаються чісті паспорта

 

Вартість шенгенської візи в Італію

Вартість Тип візи  Пребування Термін візи  
120 €  Короткострокова шенгенська віза в Італію  15 дней 30 дней Замовити шенген візу в Італію
150 €  *Мультівіза віза в Італію на півроку 90 дней 180 дней Замовити шенген мульті візу в Італію
200 €  *Мультівіза віза в Італію на рік 180 дней 360 дней Замовити шенген мульті візу в Італію

  * Візова історія
- наявність 1-2 шенгенських віз в паспорті (одна з яких італійська) за останні 3 роки.

Додатково оплачується:

35 € 
 консульский збір оплачується при оформленні шенген та мульті візи в Італію
18,5 € 
 послуги візового центру оплачується при оформленні будь-якої візи в Італію!

Бажаєте оформити візу в Італію ? Телефонуйте:


КИЇВ ДНІПРО ЛЬВІВ  
+ 38 (099) 441-18-18
+ 38 (097) 469-18-18
+ 38 (093) 849-18-18
 0 800 755 075
+38 (056) 785-10-11
+38 (097) 658-11-00
+38 (063) 658-11-00
+38 (095) 658-11-00
+38 (032) 237-36-92
+38 (097) 461-10-00
+38 (066) 041-10-00
+38 (093) 034-10-00
 
Задати питання на е-mail Задати питання на е-mail  Задати питання на е-mail  

 

 Загальні документи для отримання візи до Італії

  • Закордонний паспорт, термін дії якого не менше 90 днів після передбачуваного повернення (допомагаємо швидко оформити закордонний паспорт)
  • Всі діючі закордонні паспорти, термін дії яких закінчився, в оригіналі та в копії, за умови що вони є у заявника
  • Оригінал і копії всіх сторінок українського паспорта, на яких є відмітки.
  • Дві кольорові фотографії 3,5 х4, 5 (дитини, який їде у тому числі), матові, без кутів і овалів на світлому фоні, обличчя 80% кадру - можна зробити у нас в офісі (25 грн.).
  • Документи, що підтверджують бронювання авіа перельоту.
  • Підтвердження наявності місця проживання в Італії.
  • Анкетні дані (будинок. / моб. телефон, будинок. адреса, робочий телефон та адреса). Ця анкета заповнюється на кожного виїжджає (навіть якщо це дитина, вписана в паспорт батьків). Анкета заповнюється італійською або англійською мовами.
  • Страховка (можна виписати у нас в офісі)
  • Доказ фінансового благополуччя:
    • Дорожні чеки або
    • банківська гарантія або
    • Виписка з поточного банківського рахунку разом з копією банкомат-картки або кредитної картки.
    • Свідоцтво про шлюб / розлучення.

Співробітники держпідприємств і комерційних організаційоформляють:

  • довідку з основного місця роботи на фірмовому бланкуіз зазначенням всіх реквізитів (адреса + телефон); + Печатка і підписи
  • копія трудової книжки, завірена підприємством + оригінал трудової книжки;

 

Для приватних підприємців:

  •  свідоцтво про реєстрацію
  • довідка з податкової про доходи (довідка з мокрою печаткою податкової).

 Для студентів чи школярів:

  •  довідка з місця навчання та залікова книжка
  • копія студентського квитка

 Додаткові документи для туристів на своєму авто:

  •  копія водійських прав та технічного паспорта на автомобіль;
  • поліс транспортного страхування відповідальності і автовласника за збиток, нанесений іншими учасниками дорожнього руху - "green cart" (можна виписати у нас в офісі)

Всі інші документи в точності зазначені вище.

Всі документи потребують перекладі на італійську або англійську мови

 Шенгенська Віза до Італії